Studreu

Raco Bandit

 

In 1999 werd ik er op gewezen dat er Zuid Afrikaanse honden zijn die een super karakter hebben en ook perfecte honden zijn om het erf te bewaken. Na lang zoeken kwam ik bij Blackmaskboerboels uit en daar groeide mijn liefde voor de Boerboel uit tot wat hij nu is.
 
 
 
Onze eerste Boerboel is Binti. De vader van Binti, Dopper Darco, was een indrukwekkende hond om te zien en hoe groot hij ook was, zijn karakter was perfect. Ook Blackmask Biba, Binti’s moeder, was alleen al indrukwekkend vanwege haar karakter. Ze wilde het liefst knuffelen en bijna op je schoot gaan zitten. De dag dat we Binti hebben gehaald, wist ik dat ik wilde meewerken om de Boerboel in Europa te fokken. Ook wist ik toen meteen dat ik de karakters van de Boerboel heel belangrijk vond en hier met het fokken direct streng op zou gaan selecteren.
 
 
Al contact houdende met Mark en Patricia ( van Black Mask Boerboels ), leerden zij mij ook hoe belangrijk de selectie op heupen, ellebogen, ectropion, entropion en prolaps is. Mijn honden zijn ook streng geselecteerd op al deze aandoeningen.
 
Waarom Congomasaiboerboels?
 
 
We fokken nu sinds enkele jaren dit geweldige ras en hebben de jonge Congomasaiboerboels zien opgroeien van pups tot mooie volwassen honden met evenwichtige karakters. Het fokken van een Boerboel is één, maar het groot brengen is natuurlijk ook een kunst. De nieuwe baasjes van een Congomasai pup krijgen bij het ophalen van hun hondje een lijst mee met adviezen. Het meest belangrijke advies is natuurlijk: 

BEL ONS LIEVER EEN KEER TE VEEL DAN EEN KEER TE WEINIG

Zonder goed gevoel bij een toekomstig nieuw baasje, gaat een boerboelpup zeker niet bij ons de deur uit..
 
 

We hebben het al enkele malen gehad over het selecteren van onze honden en alle dingen waar wij op letten. Daar uit voortkomend is ook de GARANTIE die we geven op de Congomasai pup.(bv op HD). Want natuurlijk staan we voor 100% achter de door ons gefokte Boerboelpup.
 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen ook als u een advies wil want u hoeft niet perse een Congomasaiboerboel te hebben om een advies te vragen en krijgen.